Vacature Meewerkstagiaire HR/Recruitment

Wil jij werken in een jong, dynamisch en ambitieus team? Ben jij communicatief vaardig en vind je een uitdagende stage belangrijk? Lees dan snel verder.

Onze organisatie

Wij zijn een opleidings- en detacheringsorganisatie met een hechte informele familiecultuur, een ondernemend karakter én een focus op ontwikkeling in de praktijk. Met zo’n 80 adviseurs vervullen wij uitdagende adviesfuncties binnen de financiële dienstverlening. Dit doen we sinds medio 2016 met veel enthousiasme en succes!

Onze medewerkers werken voor bekende banken en verzekeraars in Nederland. De functies die zij uitvoeren zijn van tijdelijke aard, maar uiteraard zijn zij gewoon bij Spinners in dienst. Jij, als HR-Stagiair(e), zit op het kantoor in Zwolle met de disciplines: management, accountmanagement, HR en opleidingen.

Meewerkstagiaire HRM

Tijdens deze meewerkstage draai je mee met de HR afdeling en maak je kennis met alle facetten van de in-, door- en uitstroom binnen de organisatie. Hieronder een greep uit de taken van de HR stagiair.

– Actief participeren in alle facetten van de werving en selectie;
– Content schrijven voor onze social media kanalen en website;
– HR administratie;
– Onboarding;
– Meelopen bij ziekteverzuim en loopbaancoaching;
– Uitdagende projecten;

Jij krijgt de vrijheid om meerdere HR projecten uit te voeren naar eigen interesse. Natuurlijk is het daarbij wel van belang dat het van waarde is voor de organisatie. De huidige stagiaire voert op dit moment bijvoorbeeld een onderzoek uit naar de beoordelingscyclus. Kortom een leuke, uitdagende stage met veel ontwikkelingsmogelijkheden in een hecht team, waar je veel kunt leren over HR in een zeer dynamische omgeving!

Jouw specificaties

– Student die per januari 2024 stage gaat lopen voor minstens 32 uur in de week;
– Ondernemend, proactief en flexibel;
– In staat om zelfstandig en in teamverband te werken;
– Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord en geschrift;
– Werkt nauwkeurig en planmatig;

Wat hebben wij in de aanbieding?

– Een gevarieerd en uitdagend takenpakket;
– Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën (platte organisatiestructuur);
– Werken in een informeel en ambitieus team;
– Gezellig borrels en leuke activiteiten zoals paintballen en skiën;
– Een stagevergoeding van €300 o.b.v. 32 uur

Contactinformatie

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Stuur een mail naar HR@spinners.nl met jouw CV en motivatiebrief. Heb je vragen over de vacature? Bel dan gerust met Dorien van Recruiment via het nummer 06-53222283.

Dorien Hoffman
Dorien Hoffman
Recruiter

Enthousiast?

Solliciteer dan via onderstaand formulier!