De plek waar je kunt groeien

We develop people
Iris Veldhoen
agency-45-ws-33

“Ik waagde de sprong en heb mijn plek hier helemaal gevonden”

– Iris Veldhoen

Wat doe je als je 21 bent, net afgestudeerd in Facility Management en geen idee hebt wat je volgende stap moet zijn? Voor Iris Veldhoen uit Deventer was de keuze duidelijk: spring in het diepe en zie waar het schip strandt. Toen Spinners haar via LinkedIn benaderde, was haar reactie typisch voor een avontuurlijk karakter. “Ik wist niet eens wat detachering inhield, maar het jonge, flexibele en professionele team sprak me aan. Waarom niet?”, dacht Iris. En onder dat motto startte ze haar carrière. Een carrière die haar liet groeien op manieren die ze zich vooraf niet had kunnen voorstellen.

“Ik bereikte ambities die ik niet kende van mijzelf”

“Ervaren, leren en weer doorgaan,” is hoe Iris haar detachering startte. Ze wist niet goed wat ze leuk vond maar besloot het te gaan ervaren. Ze doorloep meerdere opdrachten en wist stukje bij beetje steeds beter waar ze heen wilde. “Het sociale sprak mij altijd al aan. Ik wil mensen helpen en onder de mensen zijn.” Uiteindelijk werd Iris’ haar natuurlijke aanleg haar kracht. “Ik bereikte uiteindelijk de ambitie waarvan ik niet wist dat ik die had: trainer en teamlead worden voor nieuwe collega’s van Spinners.”

“Van stilstand krijg ik kriebels

Vraag Iris naar haar grootste ambitie, en ze zal je vertellen dat ze die nooit echt had. “Ik was altijd zoekende, maar wat ik echt wilde, was groeien, leren en mezelf ontwikkelen.” Bij Spinners heeft Iris die kans met beide handen aangegrepen. Van het verkennen van verschillende opdrachten tot het behalen van certificaten.

Haar carrière bij Spinners is het bewijs van haar wil om te blijven bewegen, te leren en te groeien. “Van stilstand krijg ik de kriebels”, zegt Iris, en zo staat haar carrière niet stil. “Ik wil me verder ontwikkelen als teamlead. Ik wil mijn collega’s kunnen helpen in hun ontwikkeling. Zo wil ik mijn rol verder ontdekken.”

3x plus
sidebeeld Iris Veldhoen
agency-45-ws-7
extra_blauw
agency-45-ws-7
extra_roze

“Je moet gas kunnen geven”

Het Spinners-gevoel? Voor Iris is het een mix van warmte, enthousiasme, ambitie en een gevoel van gemeenschap. “Ik heb me nooit een nummertje gevoeld. De verbondenheid met de collega’s is heel sterk aanwezig.” Ook qua ontwikkeling heeft ze veel aan Spinners. “Wil je naar een bepaalde rol, dan kan dat. Maar er wordt ook verwacht dat je er hard voor werkt. Er horen vaardigheden en bepaalde kennis bij. Het komt je niet zomaar aanwaaien. Je moet bereidwillig zijn om gas te geven wanneer dat nodig is en je moet flexibel kunnen zijn wanneer gewenst,” vertelt Iris.

Ook Iris zelf heeft dit ervaren. Ze wilde de trainers-rol graag op zich nemen, maar moest in het begin wel heel erg zoeken. “Het begin was erg spannend. Maar ik had ook vertrouwen. Ze lieten me niet voor niets deze rol oppakken. Vanuit dat vertrouwen ben ik de rol gaan inrichten,” aldus Iris.

“Durf het aan”

Sta je op het punt je carrière in de financiële dienstverlening te starten? Dan heeft Iris een duidelijke boodschap: “Durf het aan. Je hoeft niet alles uitgestippeld te hebben. Bij Spinners vind je een plek waar je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn. Het maakt niet uit waar je begint, je ontdekt het vanzelf.”

Ben jij, net als Iris, benieuwd wat jij in jouw carrière kan bereiken?