De plek waar je kunt groeien

We develop people
Iris Veldhoen
agency-45-ws-33

De plek waar je kunt groeien

We develop people
agency-45-ws-33

“Voor mij is het glashelder. Ik wil leidinggevende worden en daar volop in investeren”

Denzel Saimi

“Ik wist al snel dat ik dit wilde”

“Een open indruk, een jong team en volop mogelijkheden. Dat is wat ik zag bij Spinners in het kennismakingsgesprek,” vertelt Denzel. Vanaf dat moment was hij verkocht. “Ik had een enorme behoefte aan meer uitdaging. Detachering gaf mij de mogelijkheid te onderzoeken wat wel en niet bij mij past. Het werk is gevarieerd en uitdagend én het maakt het mij makkelijker om stappen te zetten in mijn carrière. Dat is wat ik nodig heb met mijn ambitie.”   

“Ik wil leidinggevende worden”

Op de vraag wat Denzel wil bereiken in zijn carrière hoeft hij niet lang na te denken. “Ik wil leidinggevende worden. Ik wil mensen beter maken en ze begeleiden.” Hoe Denzel als leidinggevende zou zijn? “Sociaal, open, eerlijk en benaderbaar. Ik zou het leidinggeven informeel aanpakken. Maar wel met een scherp doel: resultaten behalen.”  

Richting Denzel’ zijn doel kan hij rekenen op support van Spinners. Zijn ambitie wordt serieus genomen en er zijn regelmatig gesprekken en plannen voor verdere opleiding.  

“Je bent eigenaar van je eigen ontwikkeling

Wil je iets bereiken, dan moet je daar iets voor doen. Dat beseft Denzel zich maar al te goed. “Je bent eigenaar van je eigen ontwikkeling. Je moet discipline en doorzettingsvermogen tonen. Als je iets wilt, moet je er zelf achteraan gaan,” vertelt Denzel. Een voorbeeld hiervan? “Tijdens mijn detachering bij ABN AMRO heb ik in mijn vrije tijd een opleiding gevolgd, om mijn ontwikkeling te boosten. Als je het allemaal op je af laat komen ga je niet snel vooruit.”  

3x plus
sidebeeld Iris Veldhoen
agency-45-ws-7
extra_blauw
agency-45-ws-7
extra_roze

“Een dikke bak voor de deur” 

Momenteel zit Denzel gedetacheerd bij de Rabobank als financieel adviseur. “Mijn opdracht bevalt me goed. Ik ben flexibel want ik werk veel thuis, het is uitdagend en ik haal er voldoening uit.” Toch kan het Denzel niet snel genoeg gaan met zijn ontwikkeling. “Als ik straks leidinggevende ben, hoop ik ook een huis te kunnen kopen. Ben ik getrouwd, heb ik kinderen en ja, die mooie Audi op de oprit.” 

Durf te dromen 

Bij Spinners staan jouw ambities centraal. “De lijntjes zijn kort en alles is bespreekbaar,” vertelt Denzel. Bovendien geeft het snelle leren tijdens zijn detachering zijn carrière een flinke boost. En verder? “Ik voel mij verbonden met mijn collega’s. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Dat kan je met elkaar delen. Ook de borrels, uitjes en vooral de skireis zijn heel leuke bijkomstigheden.”  

Durf jij, net als Denzel, ook de sprong te wagen en ben je klaar voor een grootse toekomst?