Simply the best 

Eén team, één taak: carrièredromen waarmaken 

 

agency-45-ws-27
agency-45-ws-7
agency-45-ws-7
agency-45-ws-7

Een club met ambitie

Je staat aan het begin van je carrière, de wereld ligt aan je voeten. Je bent gedreven en weet precies wat je wilt. Of… nog niet helemaal, want waar begin je? Welke vacature geeft je de juiste werkervaring? Welk bedrijf staat goed op je cv?  

Wij zien jouw ambitie, wij weten hoe wij die moeten voeden. Dat is geen lege belofte, je hoeft bij ons niet alleen op weg. Wij wijzen je de valkuilen aan waar anderen over gestruikeld zijn. We laten je zien welke competenties je verder kunt ontwikkelen én hoe je dat aanpakt. Dit is onze groeigarantie aan jou. 

Maar wij dagen je ook uit om je grenzen te verkennen, om niet veilig te blijven zitten bij de opdrachtgever waar je zit. We willen je aanpassingsvermogen testen, zodat je verder gaat, meer werkgevers bedient, je eigen kracht blijft ontdekken.  

In Spinners vind je een club bondgenoten, mensen met hetzelfde commitment. Samen op weg naar de top. Ambitie en passie aan de ene kant, een warme club en gedrevenheid aan de andere kant.

Het Spinners gevoel

Sollicitatie_5

Ondernemerschap

Zonder kan je niet. Daadkracht is onderdeel van jouw identiteit en kansen spotten én ze benutten kan je als de beste. Niks is je te veel. 

Sollicitatie_5

Samen doorgroeien

Je ambitie heb je glashelder en je wil niks liever dan die bereiken. Je enthousiasme en je drive werken aanstekelijk. Je gaat ervoor.  

Sollicitatie_5

Flexibiliteit

Aanpassen is voor jou niet moeilijk. One day you’re here, the other day you’re there. Andere mensen, andere omgeving, ander werk. Jij gaat mee met de flow. 

Het Spinners gevoel is het beste gevoel. We kennen elkaar goed en zijn verbonden met elkaar. Dat versterken we met borrels, workshops, sportiviteit en zelfs een legendarische jaarlijkse skitrip. Moet je meemaken!  

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Spinners?
Neem contact op met Jim of Vic, onze recruiters.

Jim
whatsapp_blauw

Vic Peters

06-838 335 91
Recruitment@Spinners.nl

 

Vic Peters

06-838 335 91
Recruitment@Spinners.nl