Een jonge organisatie met een rijke historie

S

pinners, opgericht in 2016, ruim 20 jaar ervaring en een naam die zich nu al bewezen heeft. Hoe kan dat?

Het verhaal van Spinners begint in het jaar 2000 wanneer Harrows Bancaire Specialisten wordt opgericht door Harro Jansen. Op de dag van vandaag een opleidings- en detacheringsorganisatie met een bekende naam binnen de financiële dienstverlening. Die naam kwam er natuurlijk niet van zelf. Het is destijds allemaal begonnen aan de keukentafel: hard werken en het creëren van kansen door te investeren. Altijd positief blijven en je boodschap met passie overbrengen. Een mentaliteit die momenteel nog steeds leidend is bij Harrows én Spinners.

Spinners is een spin-off van Harrows en opgezet door dezelfde ondernemers die Harrows groot hebben gemaakt. Harro Jansen staat op dit moment aan het roer bij Spinners. De reden voor de oprichting? Een club voor young professionals! Een organisatie die zich richt op opleiding en ontwikkeling in de praktijk.

Het was tijd voor de nieuwe generatie. Een generatie met het stuur in handen om de toekomst vorm te geven. Jong, dynamisch, gedreven, authentiek en toch gewoon jezelf. Dat is Spinners.

Tegenwoordig

Op de dag van vandaag hebben we een landelijke dekking, een breed spectrum aan opdrachtgevers en een groep van ruim 100 projectmedewerkers. We treden met veel enthousiasme en ambitie de toekomst tegemoet.

Tegenwoordig

Op de dag van vandaag hebben we een landelijke dekking, een breed spectrum aan opdrachtgevers en een groep van ruim 100 projectmedewerkers. We treden met veel enthousiasme en ambitie de toekomst tegemoet.

Wist je dat?

Spinners na een reeks succesvolle samenwerkingen met Van Lanschot preferred supplier is geworden. Met andere woorden, Spinners plaatst met voorrang en rechtstreeks projectmedewerkers bij Van Lanschot. Voor de komende jaren is de ambitie om bij meerdere klanten preferred supplier te worden.

Eind 2018 zijn we een samenwerking aangegaan met één van de grootste bankgroepen ter wereld, BNP Paribas. De opdracht heeft betrekking tot het werkveld CDD en KYC. Inmiddels zijn we ook met ABN AMRO op gebied van CDD samenwerkingen gestart. Daarnaast hebben we onze klantenportefeuille uitgebreid: bij Essent en verschillende woningbouwcorporaties zijn meerdere consultants van Harrows en Spinners werkzaam.

Wil je deel uitmaken van Spinners?

In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer over Spinners als bedrijf, maar ook wat je nou precies bij ons kan verwachten. Want wat voor opdrachten ga je nou eigenlijk doen op het moment dat je bij ons in dienst komt?
Klik op de button hieronder en wij maken een afspraak met jou.

Maak een afspraak