Traineeship Financiële Dienstverlening

Heb jij altijd al door willen groeien in de finance, maar weet je nog niet in welke richting? Start een traineeship in de financiële wereld waarin er veel ruimte is voor ontwikkeling. Binnen dit traineeship kun je op diverse rollen binnen de grootbanken aan de slag. Zo ontdek waar jouw interesses en kwaliteiten liggen binnen de financiële wereld.

Wat ga je doen?

De basis van de traineeship

Misschien ben jij wel net klaar met je studie, of ben je aan het werk maar wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan. Tijdens dit traineeship word je door ons opgeleid en begeleid op het gebied van vakinhoud, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens begin je op een uitdagende en afwisselende functie bij de grootste banken in Nederland als klantadviseur.

Je gaat beginnen met een onboarding om elkaar te leren kennen, maar bovenal staat jouw persoonlijke ontwikkeling in deze centraal. Dit doe je doormiddel van een persoonlijkheidstest en een aansluitende workshop. Daarop volgend start het traineeship. Binnen dit opleidingsprogramma ga je aan de slag met het behalen van diverse WFT’s, het behandelen van verschillende vraagstukken uit de beroepspraktijk, gesprekstechniekentraining en het werken met diverse systemen binnen de grootbanken. Het traineeship is een goede start binnen de financiële wereld. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. De vakgebieden waarin je verder kunt gaan doorgroeien zijn bijvoorbeeld: financieren, beleggen, verzekeren, hypothecair of CDD.

De basis van de traineeship

Wanneer de onboarding en opleiding op locatie erop zitten is het tijd om aan de slag te gaan bij een opdrachtgever. Denk hierbij aan één van de grootbanken. Jij komt hier in een adviesrol waarin je continue in contact staat met mensen. Jij bent nu de professional die andere mensen kan helpen door een passend advies te geven.

Wie is Spinners?

Spinners is een snel groeiende en jonge organisatie. Jouw toekomstige collega’s zitten verspreid door het hele land. Er hangt een informele sfeer waarin iedereen gelijk is. Plezier en werk gaan hand in hand. Zo organiseert Spinners leuke activiteiten zoals borrels, skireizen en verschillende workshops.

Spinners biedt de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een echte professional die alle kneepjes van het vak kent. Je werkt op opdracht. Deze opdrachten zijn vaak van tijdelijke aard, maar geen paniek: is je opdracht klaar? Dan zoekt Spinners samen met jou naar iets nieuws. Zo hoef je nooit bang te zijn voor een sleur!

Spinners heeft onder andere vestigingen in Utrecht, Zwolle en Arnhem, maar je kan overal in Nederland aan de slag bij jou in de buurt!

 

Wie ben jij?

– Minimaal een hbo-diploma;
– Je bent 36 uur per week beschikbaar;
– Je bent leergierig; bereid om verschillende Wft diploma’s en certificaten te behalen;
– Je bent klantgericht;
– Een commerciële instelling; representatief, communicatief vaardig en overtuigend;
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

– Een traineeship van 4 – 8 weken met een personal trainer;
– Doorlopend persoonlijke begeleiding;
– Een salaris tussen de € 2.500,- en € 2.750,- bruto per maand op basis van 36 uur;
– Je krijgt de kans aan de slag te gaan bij de grootste banken zonder ervaring in deze sector;
– Uitdaging, afwisseling en vele doorgroeimogelijkheden;
– Onbeperkt opleidingsbudget (Je bent namelijk nooit uitgeleerd!);
– Een volledig verzorgde opleiding en onboarding;
– Leuke activiteiten, gezellige borrels en een skivakantie.

Contactinformatie

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Dan zien we je graag bij ons op kantoor of digitaal om onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen over deze vacature? Neem via het nummer 06-53222283 contact op met Dorien Hoffman, onze Recruitment Consultant, of stuur een mailtje naar Recruitment@spinners.nl

Dorien Hoffman
Dorien Hoffman
Recruiter

Solliciteer via onderstaand formulier.