header_lores

Ontdek jouw pad naar succes in de financiële sector

Ga next level in jouw carrière

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? ……. Bij Spinners bieden we meer dan een interne opleiding – we bieden een traject dat jouw professionele groei versnelt en onze klanten topkwaliteit garandeert. Ontdek waarom ons speciaal ontwikkelde Spinners-ontwikkeltraject de ultieme keuze is voor ambitieuze professionals zoals jij.

;
sidebeeld_spinners_ontwikkeltraject
agency-45-ws-7
agency-45-ws-7
agency-45-ws-7

4 beloftes aan jou

 

In detachering kom je jezelf soms keihard tegen, maar in die pijn zit groei. Dat is niet weggelegd voor iedereen. Daarom zoeken we alleen degene die dit avontuur aandurven. Die écht naar die carrièretop willen. Dan doen wij jou de volgende beloftes:

 

 

N

Onbeperkt aantal opdrachten

N

Afgestemd op jouw ervaring

N

Persoonlijke begeleiding

N

Community van mensen met dezelfde drive

Zo ziet het ontwikkeltraject eruit

Wij zijn jouw gids, we weten precies wat jij nodig hebt om verder te groeien in je carrière. Daar zijn wij zo van overtuigd, dat we het garanderen: Wij krijgen jou daar.

Dus: ben jij net afgestudeerd of wil je een nieuwe weg inslaan in je carrière? Het Spinners-ontwikkeltraject stoomt je klaar voor een carrière in de financiële sector. Je hoeft nog niet precies te weten wat je wilt: we leiden je op, begeleiden je en laten je alles ervaren. Alles voor een goede start.

Het Spinners-ontwikkeltraject:

agency-45-ws-16
icon_geel

Connect

In 2 dagen leer jij jezelf en je Spinners-collega’s kennen. Je krijgt meer inzicht in je karakter en skills met Insights Discovery. Met een theaterworkshop leer je meer over non-verbale communicatie. En na veel lachen, lekker eten en een overnachting voel jij je helemaal thuis bij Spinners!
Sollicitatie_2

WFT Basis diploma

Na de sociale onboarding duiken we de theorie in. In een aantal weken tijd haal jij je WFT Basis diploma.
pijlen_geel_horizontaal
agency-45-ws-16

Training

Na vijf weken breng je de theorie in praktijk bij één van onze opdrachtgevers. Hier word je goed begeleid voor een ‘zachte landing’ in het werkveld.

 

Sollicitatie_4
pijlen_geel

Aan de slag!

En dan ben je er? Nee! Dan begint het pas. Samen met je teamlead kijk je waar jouw kansen en uitdagingen zitten. Welke diploma’s kun jij nog halen om carrière te maken? Wat wordt je volgende opdracht.
Sollicitatie_5

Samen doorgroeien

Door regelmatige meetings met je mentor, terugkom & doorgroei dagen en gave events zoals de legendarische skitrip

Belangrijk om te weten

Startkwalificaties

Lorem ipsum, aanvullen Laura

Commitment

Lorem ipsum, aanvullen Laura 

Duur traject

Lorem ipsum, aanvullen Laura 

Potentiële opdrachtgevers

Aan de slag bij Spinners betekent odrachten doen oor grote namen. Dat zijn straks namen die jij op je CV kan gaan toevoegen.

agency-45-ws-16
agency-45-ws-16
agency-45-ws-16
agency-45-ws-16

Zij gingen je voor

We laten je niet los na je onboarding. Integendeel. Jouw ambitie is onze prioriteit. Daar doen we alles voor. We begeleiden je, helpen je en staan je bij. Niemand komt in zijn eentje aan de carrièretop.
agency-45-ws-16

De plek waar je kunt groeien

Wat doe je als je 21 bent, net afgestudeerd in Facility Management en geen idee hebt wat je volgende stap moet zijn? Voor Iris Veldhoen uit Deventer was de keuze duidelijk: spring in het diepe en zie waar het schip strandt.

agency-45-ws-16

Samen doorgroeien

Dat een carrière je niet zomaar komt aanwaaien, snapt onze collega Denzel Saimi. Daar moet hard voor gewerkt worden. Bij grote banken als ABN AMRO en zijn huidige opdrachtgever de Rabobank worden zijn ambities in standje stroomversnelling gezet.  

Veelgestelde vragen

Wat is detachering?

Je hebt één werkgever, dat is Spinners. Maar je zit in praktijk een aantal maanden bij een opdrachtgever, bijvoorbeeld de Rabobank. Na een aantal maanden ga je naar een volgende opdrachtgever. Detachering betekent dus gegarandeerd een groot netwerk opbouwen en blijven groeien in je competenties! 

Past detachering bij jou?

Ontdek het in 5 vragen. Doe de quiz en ontdek of detachering matcht met jouw ambities!

Welke vakgebieden zijn er in de financiële sector?

De vakgebieden waarin je verder kunt gaan doorgroeien zijn bijvoorbeeld: financieren, beleggen, verzekeren, hypothecair of CDD. Je hoeft nog niet volledig te weten wat je wil: tijdens het ontwikkeltraject kom je erachter. Doordat je nooit lang ergens zit, kan je juist ontdekken wat jij het liefste doet! 

Welke competenties leer ik in het ontwikkeltraject?

Zowel vakinhoudelijke- als soft skills ga je eigen maken als je gedetacheerd wordt. Denk aan je WFT diploma, het behandelen van verschillende vraagstukken uit de beroepspraktijk, gesprekstechniekentraining en het werken met diverse systemen binnen de grootbanken. 

Hoe lang duurt het complete traject?

Het hele traject duurt een jaar. Je start met een onboarding waarbij je eerst je collega’s leert kennen, daarna duik je de theorie in en vervolgens ga je aan het werk in de financiële dienstverlening.  

Wat kan ik verwachten tijdens het ontwikkeltraject?

Je gaat vooral veel praktijkervaring opdoen! Je krijgt een teamlead die je gedurende het jaar persoonlijk begeleidt en kijkt waar jouw uitdagingen en kansen liggen. Na de onboarding zijn er drie terugkom & doorgroei dagen en allerlei gave events zoals de jaarlijkse skitrip. 

Wat gebeurt er na het afronden van het programma?

Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarom houden wij onze ogen open voor kansen die aansluiten op jouw groeipad. Tegen het einde van het jaar ontvang je een nieuw contract, bij een nieuwe opdracht. Opnieuw het diepe in! Detacheer, groei, herhaal.

Aan welke eisen moet je voldoen om aan het ontwikkeltraject te kunnen starten?

Hbo of wo niveau en (bijna) afgestudeerd heeft onze voorkeur, de Wft-examens zijn namelijk niet voor iedereen even makkelijk. Maar leergierige mbo’ers zijn net zo welkom! 

Word ik betaald tijdens het programma?

Ja! Al vanaf dag 1. Terwijl jij een theaterworkshop volgt, of zit te blokken voor je Wft-diploma… krijg jij gewoon je salaris. Dit begint bij een brutosalaris van €2.500,-. 

5x waarom je carrière starten met detachering jouw weg naar succes is

Past detachering bij jou?

 

Klaar voor de kickstart van je carrière?

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor het Spinners-ontwikkeltraject en kickstart jouw carrière!

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Spinners?
Neem contact op met Jim of Vic, onze recruiters.